Apostelhoeve Riesling

Bestel de Apostelhoeve Riesling online voor slechts €13.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Nederland te bestellen.

Beste Nederlandse Riesling van topoogst 2019. Knap staaltje vakwerk van de meest ervaren wijnmaker van Nederland. Loepzuiver en fris vol citrus. Perfect bij verse asperges. 18/20 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Apostelhoeve Riesling:
Druifsoort: Riesling
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Nederland
Regio: Limburg
Jaar: 2019
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 8718719670828
Flessen per doos: 6 flessen

Apostelhoeve Riesling wijnbeurs.nl
Nederlandse wijn is nog niet bekend bij het grote publiek, maar is wel met een enorme opmars bezig. Eigenlijk gaan de Nederlandse wijntradities terug tot in de Romeinse tijd, maar de Nederlandse wijnbouw verdween in de Middeleeuwen door de opkomst van andere agrarische beroepen. In 1970 werden weer de eerste wijnstokken in de wijngaarden van het Jekerdal in Maastricht aangeplant. Nederlandse wijn En dat was het werk van de Apostelhoeve op de Louwberg. Dit is het oudste wijndomein van Nederland met 10 ha aan wijngaarden met een prachtig terroir van mergel, löss en kiezel. Dit zorgt voor het mineralige en verfijnde karakter van de witte en mousserende wijnen, gemaakt van de druiven Müller-Thurgau, Auxerroix, Riesling, Pinot Gris en Pinot Gris Barriques. Allemaal mogelijk gemaakt door de meest ervaren wijnmaker van Nederland: Mathieu Hulst. En deze Riesling werd geoogst in 2019, een uitstekend wijnjaar.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]