Armagnac De Montal Vintage 1979

Armagnac De Montal Vintage 1979

Bestel online de Armagnac De Montal Vintage 1979 voor slechts 85.00. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Sterke drank aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Armagnac / Pineau voor een goede prijs.

De 100 gallon Armagnac eiken vaten zijn gemaakt van eeuwenoude witte eiken uit de nabijgelegen bossen van Monlezun en Frêche. Deze eikenhouten variëteit is het beste type houder voor een uitstekende brandewijn en geeft het zijn karakter. De verdamping van eau-de-vie, ook wel “la part des anges” genoemd, vindt plaats in de koele lucht van onze kelders, wat zorgt voor een natuurlijk reductieproces. Er vindt met andere woorden een permanente uitwisseling plaats tussen de eau-de-vie, de vezels van de eik en de lucht.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Armagnac De Montal Vintage 1979: Wijn uit de categorie: Sterke drank Merk: De Montal Bas Armagnac De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Armagnac / Pineau Regio van herkomst: Sub-categorie: Sterke drank>Armagnac / Pineau Inhoud: 700ml