Armand Schreyer Pinot Gris Alsace AOC

Bestel de Armand Schreyer Pinot Gris Alsace AOC online voor slechts €12.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit Alsace te bestellen.

De Pinot Gris, een prachtig en veelzijdig druivenras die in de Elzas de titel Sultan mag dragen. Deze titel heeft hij te danken aan de smaakvolle wijnen die hij daar voortbrengt. Deze schitterende, goudgele prachtwijn is hier het perfecte bewijs van! Fluweelzacht, smaakvol en een ideale gastheer bij veel verschillende gerechten.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Armand Schreyer Pinot Gris Alsace AOC:
EAN: 3306995168778
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 162
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13
Druiven: Pinot Gris
Smaakprofiel: Droog & Krachtig
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Armand Schreyer Pinot Gris Alsace AOC wijnvoordeel.nl

Deze prachtige witte topper uit de Elzas is afkomstig van Cave Vinacole de Hunawihr. Een wijnhuis gevestigd in hartje Grand Cru gebied en opgericht in 1954. De schitterende wijnen die dit huis voortbrengt kunnen de verschillende terroirs in de Elzas en daarbij horende karakteristieke smaken perfect weergeven. De 120 aangesloten wijnbouwers staan garant voor de bijzondere kwaliteit van hun eigen wijnen. Niet voor niets worden deze wijnen dan ook jaarlijks met veel verschillende medailles bekroond. Ook voor deze overheerlijke Pinot Gris verwachten zij uitstekende resultaten op verschillende wijnconcoursen.. Profiteer nu van deze Armand Schreyer Pinot Gris Alsace AOC aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]