Artis Merlot Alcoholvrij wijnbeurs

Artis Merlot Alcoholvrij

Bestel de Artis Merlot Alcoholvrij online voor slechts €8.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke alcoholvrije uit Frankrijk te bestellen. Genieten van een lekker soepel glas alcoholvrije rode wijn? Probeer dan eens deze romige en ronde 100% Merlot met bramen, blauwe bessen en een toets karamel en vanille. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Ruim alcoholvrij assortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Artis Merlot Alcoholvrij: Druifsoort: Merlot Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 594 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Jaar: Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Licht, soepel & fruitig Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 0.01 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2021 EAN: 8719418014425 Flessen per doos: 3 flessen

Artis Merlot Alcoholvrij kopen

Waar alcoholvrije wijn pas de afgelopen jaren zijn opmars maakt, is wijnproducent Artis voorloper op dat gebied. Ze hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het onttrekken van alcohol uit hun Franse wijn die bovendien ook weinig calorieën bevatten. Dit doen ze door de middel van de ‘spinning cone’ techniek. Bij deze methode wordt de alcohol op lage temperaturen van de wijn verwijderd met behulp van draaiende kegels. Dankzij de stoom die vrijkomt, verliest de wijn zijn originele aroma’s en vitamines niet.  Alcoholvrije wijn Na dit proces blijft er geen tot maximaal 0,5% alcohol over, en dat is ook het geval bij deze alcoholvrije rode wijn van 100% Merlot. Dit is wettelijk ook toegestaan door de Europese wetgeving. De reden is dat er tijdens het extractieproces nog enkele restjes alcohol achter kunnen blijven. Dit kan ook het geval zijn bij enkele andere dranken als appel- of vruchtensap of zelfs overrijp fruit. Voor wie absoluut zeker wil zijn dat de wijn 0,0% alcohol bevat, kan in dat geval beter kijken naar de wijnen waar ook echt 0,0% alcohol op het etiket vermeld staat.