Artis Muscat Alcoholvrij wijnbeurs

Artis Muscat Alcoholvrij

Bestel de Artis Muscat Alcoholvrij online voor slechts €8.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke Muscat uit Frankrijk te bestellen. Genieten van een lekker glas wijn, maar dan zonder alcohol? Laat u dan eens verrassen door deze alcoholvrije witte wijn van 100% Muscat: sappig en vol met abrikoos, citrus en perzik. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Artis Muscat Alcoholvrij: Druifsoort: Muscat Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 135 Land van herkomst: Frankrijk Regio: Jaar: Kleur: Wit Smaakprofiel: Vol, zacht & breed Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2023 EAN: 8719418014432 Flessen per doos: 3 flessen

Artis Muscat Alcoholvrij kopen

Alcoholvrije wijn maakt een grote opmars dankzij verbeterde technieken en de know-how van de wijnboeren. Maar wijnproducent Artis is een voorloper als het gaat om alcoholvrije wijn. Al 25 jaar geleden begonnen ze te experimenteren met het onttrekken van alcohol uit hun Franse wijn. Een andere voorwaarde was dat hun wijn laag in calorieën moest zitten. En na jarenlange ervaring en optimaliseren, zijn ze in staat om dankzij de ‘spinning cone’ techniek alcoholvrije wijn van hoge kwaliteit te maken. Bij de ‘spinning cone’ techniek wordt alcohol op lage temperaturen aan de wijn onttrokken dankzij draaiende kegels. Door de stoom die vrijkomt, verliest de wijn de originele aroma’s en vitamines niet. Alcoholvrije wijn Er is wettelijk bepaald dat alcoholvrije wijn tot maximaal 0,5% alcohol mag bevatten en dan nog steeds als alcoholvrije wijn mag worden verkocht, waaronder deze wijn. Dit komt door het extractieproces waarbij er nog enkele restjes alcohol achter kunnen blijven. Dit kan ook gebeuren bij dranken als appel- of vruchtensap die geen tot gemiddeld 0,1% alcohol kunnen bevatten. Wilt u er zeker van zijn dat een alcoholvrije wijn helemaal geen alcohol bevat? Kijk dan naar de wijnen waar 0.0% alcohol op het etiket staat vermeld.