Baron d’Embleme Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP

Bestel de Baron d’Embleme Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Witte Wijn uit te bestellen.

Wijnen uit Zuidwest-Frankrijk zijn uiterst charmant en verleidelijk. Wij vonden in dit wijngebied de schitterende Sauvignon Blanc van Baron d’Embleme. Wijnen van de Sauvignon Blanc druif zijn droog, fris en aromatisch. Zo ook deze topwijn. Knisperfris, vol smaken van wit fruit en citrusfruit. Heerlijke wijn om optimaal van te genieten.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Baron d’Embleme Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP:
EAN: 3308446045829
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Schroefdop
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 6
Levertijd:
Alcoholpercentage: 12
Druiven: Sauvignon Blanc
Smaakprofiel: Levendig & Fris
Serveertip:
Kleur: Witte Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

Baron d'Embleme Sauvignon Blanc Pays d'Oc IGP wijnvoordeel.nl

Een druif en een wijn met een expressief aroma van citrusfruit, gras, asperges of bloemen en met een verfrissende zuurgraad. Fruitig en sappig, vooral wanneer er bij het maken van de wijn geen hout aan te pas komt. Gebeurt dat wel, dan wordt Sauvignon Blanc nog wel eens Fumé blanc genoemd. De meeste Sauvignon ziet overigens alleen maar staal.  In geval van assembleren met een ander ras wordt meestal Sémillon gebruikt die weelderigheid, concentratie en zoetheid met zich mee brengt. Sauvignon Blanc is tegenwoordig een mondiale druif die de Chardonnay aardig naar de kroon begint te steken. Zijn wortels liggen aan de Loire, in Tourraine en meer nog in de verder stroomopwaarts gelegen gebieden als Sancerre en Pouilly-Fumé. Wereldwijd de schoolvoorbeelden van typische Sauvignon Blanc.. Profiteer nu van deze Baron d’Embleme Sauvignon Blanc Pays d’Oc IGP aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]