Bellingham Hand Picked Viognier

Bellingham Hand Picked Viognier

Bestel online de Bellingham Hand Picked Viognier voor slechts 19.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Coastal Region wijn kopen uit Zuid Afrika voor een goede prijs.

The Bernard Series heeft zijn naam te danken aan Bernard Podlashuk, de wijnmaker die in de Kaap gold als een soort ‘tovenaar’, omdat hij niet tevreden was tot de wijn helemaal perfect was en volledig naar zijn zin. Viognier is een vrij recent aangeplante druif in Zuid-Afrika, die mooi past bij het mediterrane klimaat van de Kaap. Hij is dan ook heel succesvol. Het is een delicate druif, die dan ook met de hand wordt geplukt -hand-picked- om zijn mooie fruit perfect te bewaren tot in de wijn. Een heerlijk en bijzonder glas wit.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Bellingham Hand Picked Viognier: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Bellingham De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Zuid Afrika Regio van herkomst: Coastal Region Sub-categorie: Witte wijn>Zuid Afrika Inhoud: 750ml