Bellingham Proefpakket

Bellingham Proefpakket

Bestel online de Bellingham Proefpakket voor slechts 54.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Proefdozen aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Proefdoos per Huis/Soort voor een goede prijs.

Bellingham gaat ver terug naar 1693. In dat jaar plantten de Nederlander Gerrit Janz van Vuuren en zijn vrouw, een Franse Hugenote, de eerste 1000 wijnstokken. Bellingham ontwikkelde zich daarna tot een Zuid-Afrikaans wijnhuis met een keur aan kwaliteitswijnen. Wijnen uit de Nieuwe Wereld, gemaakt op klassieke wijze. De huidige Bellingham range weerspiegelt de geschiedenis van het huis. Een geschiedenis verbonden met een gouden draad van innovatie, vindingrijkheid en een vooruitziende blik.

Wijny.nl mag als één van de geselecteerde verdelers van dit wijnhuis u een zeer speciale aanbieding doen. Bestel en ontdek hoe Zuid Afrika ook kan zijn.





Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Bellingham Proefpakket: Wijn uit de categorie: Proefdozen Merk: Bellingham De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Proefdoos per Huis/Soort Regio van herkomst: Sub-categorie: Proefdozen>Proefdoos per Huis/Soort Inhoud: