Bellingham Whole Bunch Roussane

Bellingham Whole Bunch Roussane

Bestel online de Bellingham Whole Bunch Roussane voor slechts 13.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Coastal Region wijn kopen uit Zuid Afrika voor een goede prijs.

The Bernard Series heeft zijn naam te danken aan Bernard Podlashuk, de wijnmaker die in de Kaap gold als een soort ‘tovenaar’, omdat hij niet tevreden was tot de wijn helemaal perfect was en volledig naar zijn zin. Met deze Roussanne zou hij heel tevreden zijn. Roussanne is een druif die zijn oorsprong vindt in de noordelijke Rhône, en die het hier in Zuid-Afrika voortreffelijk doet. In het warme klimaat van de Kaap worden de druiven mooi rijp. Door de hele trossen te persen, inclusief de pitjes en de stelen, krijgt deze wijn wat meer zuren en ‘pit’. Ideaal voor een prachtig glas wit, een wijn van grote klasse.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Bellingham Whole Bunch Roussane: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Bellingham De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Zuid Afrika Regio van herkomst: Coastal Region Sub-categorie: Witte wijn>Zuid Afrika Inhoud: 750ml