Bernard Massard Cuvée Sélection Demi-Sec

Bernard Massard Cuvée Sélection Demi-Sec

Bestel online de Bernard Massard Cuvée Sélection Demi-Sec voor slechts 14.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Mousserende wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Mosel wijn kopen uit Luxemburg voor een goede prijs.

De Demi-Sec is de zoetste variant uit de Sélection range en is gelijk aan de Brut: een blend van de druivensoorten Chardonnay, Pinot Blanc, Chenin en Riesling. Een licht gele kleur met een fijne mousse die de jaar lagering weergeeft.
Deze finesse komt ook terug in de geur, die gekenmerkt wordt door bloemige en delicate weelderige groene bladtonen. De smaak is in balans, vol en gastronomisch.
Wij adviseren Demi-Sec als perfecte partner bij lichte en fruitige desserts of bij vers fruit. Denk hierbij aan aardbeien, rood fruit melange en meloen

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Bernard Massard Cuvée Sélection Demi-Sec: Wijn uit de categorie: Mousserende wijn Merk: Bernard Massard De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Luxemburg Regio van herkomst: Mosel Sub-categorie: Mousserende wijn>Luxemburg Inhoud: 750ml