wijnbeurs black friday

Black Friday wijn aanbiedingen bij Wijnbeurs

Op vrijdag 25 november 2022 is het weer Black Friday, de perfecte periode om een lekkere wijn voor een goede prijs te kopen. Wij hebben gekeken naar de Nederlandse webshops en Wijnbeurs springt er dit jaar uit met aantrekkelijke aanbiedingen. Wijnbeurs heeft een mooi assortiment met prachtige wijnen met hoge kortingen. De Black Friday aanbiedingen lopen tot en met 29 november 2022 dus sla nu alvast je slag.

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid uit Amerika en is een dag waarop Amerikaanse winkeliers traditioneel veel aanbiedingen hebben. Het is de dag na Thanksgiving en veel Amerikanen zijn deze vrijdag vrij. De laatste jaren zie je dat veel Europese webshops ook Black Friday promoties aanbieden. De aanbiedingen lopen vaak langer dan 1 dag waarbij o.a. ook op Cyber Monday, de maandag na Black Friday, scherpe deals aangeboden worden. Om de druk o.a. bezorgdiensten te spreiden hebben de Black Friday aanbiedingen van veel webshops waaronder Wijnbeurs, een langere looptijd.

Aanbiedingen Wijnbeurs

De Black Friday aanbiedingen tijdens Cyber Week bij Wijnbeurs bestaan o.a. uit een 2021 Massimo Firelli Aglianico. Dit een Aglianico wijn beter bekend als “Barolo van het Zuiden”. Deze wijn wordt nu aangeboden met 25% korting. Hierdoor kost deze prachtige wijn uit Italie slechts 7,49 per fles in plaats van 9,99.

Naast de Aglianico is er er ook een zuiverer Crispy Sauvignon Blanc in de aanbieding. Deze Comtesse de Galix ‘Silex’ Sauvignon Blanc heeft een licht en fris smaakprofiel. De wijn is afkomstig uit de Loire streek in Frankrijk en de normale prijs is 8,99 per fles. Tijdens de Black Friday week bij Wijnbeurs wordt deze wijn aangeboden voor slechts 7,29 per fles.

Over Wijnbeurs

Wijnbeurs is een betrouwbare wijnspecialist met een goede service. Wijnbeurs geeft een unieke proefservice: mocht een wijn om welke reden dan ook niet in de smaak vallen, dan kan de wijn kosteloos retour gestuurd worden. Bestellingen bij Wijnbeurs worden snel verzonden: voor 16:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Wijnbeurs heeft wekelijks wisselende aanbiedingen ook buiten de Black Friday preriode. Klik op de banner hieronder om het volledige assortiment van Wijnbeurs te ontdekken.