Blandy’s Madeira 5 Years Old 50cl

Bestel online de Blandy’s Madeira 5 Years Old 50cl voor slechts €18.99 . Klik hier en profiteer van deze heerlijke wijn aanbieding van Mijnslijter. Dit is een wijn uit Portugal gemaakt in de regio . De inhoud van de fles is 50 cl en het alcohol percentage is 19%. Amandel tonen.

Madeira is een versterkte wijn die alleen wordt verbouwd op het bergachtige Atlantische eiland met dezelfde naam.De wijnstokken worden geteeld van zeeniveau tot een hoogte van 600 meter en de wijnen variëren van droog tot zeer rijk. De belangrijkste druivensoorten zijn Malmsey, Bual, Verdelho, en Tinta Negra Mole Sercial.
De wijnstokken worden geteeld op pergola’s ofwel rechtop in rijen.De oogst begint medio augustus en en gaat door tot het midden van oktober, wanneer het wijnfestival vindt plaats in Funchal. De druiven worden allemaal met de hand geplukt uit de kleine terrasvormige wijngaarden gelegen op de steile hellingen rond het eiland en vervolgens getransporteerd naar de ‘cellars’-wijnmakerijen-waar de wijnbouw plaatsvindt.

Waarom bestellen via mijnslijter.nl?

  • Met echte fysieke winkel
  • Thuisbezorgd binnen 48 uur
  • Bijzondere merken en persoonlijke aandacht

Wat extra informatie over de Blandy’s Madeira 5 Years Old 50cl:
Levertijd: 48 uur
Voorraad: 1000
Categorie: Port Sherry Vermouth > Madeira > Blandy’s Madeira 5 Years Old 50cl
Alcohol percentage: 19%
Bezorgkosten: 7.50
Druif: Tinta Negra.
Scent:

Blandy's Madeira 5 Years Old 50cl mijnslijter.nl

Andere aanbiedingen