Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa

Bestel de Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa online voor slechts €12.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Rioja te bestellen.

De vorige jaargang van deze Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa werd bekroond tot beste Rioja ter wereld en ook deze jaargang is absoluut veelbelovend! Met een gouden, zilveren en bronzen medaille op zak én een beoordeling van 92 punten door WineEnthusiast doet deze wijn niet onder voor zijn voorganger. Stevig, houtgerijpt en met een fruitig karakter. Werkelijk subliem!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa:
EAN: 8411423606618
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Natuurkurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Spanje
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 738
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13.5
Druiven: Tempranillo,Mazuelo
Smaakprofiel: Vol & Krachtig
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2015
Bezorgkosten:

Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa wijnvoordeel.nl

Het maken van wijn in Rioja begon al ver voor het begin van onze jaartelling. Al voor de Romeinse tijd wisten de Feniciërs er wel raad met druiven en wijn. In de Middeleeuwen viel de productie stil, om aan het eind van de negentiende eeuw weer in rap tempo te worden opgepakt. De allesvernietigende druifluis vrat zich een weg door de wijngaarden in Frankrijk. Wijnboeren weken uit naar La Rioja en zorgden voor modernisering en groei van de wijnproductie. In 1991 werd aan het gebied de Denominación de Origen Calificada toegekend. Daarmee is La Rioja de eerste en enige wijnstreek met dit perfecte kwaliteitspredicaat. Met andere woorden: uit La Rioja komen echte klassewijnen! Bodegas Ondarre Bodegas Ondarre ligt aan de rand van de Logroño, in het hart van de Denomicación de origen Calificada Rioja. De naam Ondarre komt van een honder jaar oud herenhuis, waar de familie de wijnmakerij destijds is begonnen. De bodega staat bekend als de kathedraal van de Rioja, door het prachtige onder architectuur gebouwde gebouw. Het wijnhuis is uitgerust met de meest moderne vinificatietechnieken. In combinatie met ouderwets vakmanschap en de perfecte verzorging van de druiven vormt dit de basis voor het geheime recept van de prachtige rode wijnen waar Bodegas Ondarre om geroemd wordt. In november 2013 is Bodegas Ondarre door IWSC bekroond tot Best Spanish Wine Producer 2013!. Profiteer nu van deze Bodegas Ondarre Rioja Reserva DOCa aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]