Bolfan Aromano (Orange)

Bolfan Aromano (Orange)

Bestel online de Bolfan Aromano (Orange) voor slechts 18.50. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Zagorje wijn kopen uit Georgië voor een goede prijs.

De Bolfan Aromano orange wijn heeft intense tonen van overrijpe abrikoos met een bijzondere kruidigheid. De wijn is full-bodied maar is tegelijkertijd ook zacht dankzij de rijping in eikenhouten vaten en de mooie zuren. Doordat de schillen zijn mee gefermenteerd (waardoor de amber-kleur ontstaat) heeft de wijn hele plezierige zachte tannine.

Aromano heeft vele gastronomische mogelijkheden. De wijn past bijvoorbeeld bij gerechten als kalkoen met courgette en gerookte kaas, varkensmedaillons gebakken met gebakken rookkaas, kippenlevers in spek met champignonroomsaus maar ook bij knoflookgarnalen en zelfs spicy gerechten. Bij bue cheese wordt hij heel boterig.

De Pinot Gris en de Traminac hebben een gescheiden fermentatieproces gehad in RVS-tanks waarbij de schillen mee gefermenteerd zijn waardoor de amber kleur van de wijn ontstaat Daarna is de blend gemaakt in grote houten vaten van gebruikt Slavonisch eiken. De wijn is vervolgens gerijpt in deze vaten gedurende tien maanden.

Wijnhuis Bolfan is eco-gecertificeerd en produceert niet alleen biologisch maar zelfs biodynamisch. De bodem waarop de druiven groeien is een beetje zanderig met veel mergelachtig kalksteen en wat klei. Het is zeer mineraalrijke grond waardoor de wijnen een minerale zoutige smaak hebben.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Bolfan Aromano (Orange): Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Bolfan De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Georgië Regio van herkomst: Zagorje Sub-categorie: Witte wijn>Georgië Inhoud: 750ml