Calle Principal Cabernet Sauvignon – Tempranillo Edicion Limitada

Bestel de Calle Principal Cabernet Sauvignon – Tempranillo Edicion Limitada online voor slechts €6.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit La Mancha te bestellen.

Deze Edición Limitada is gemaakt van een selectie van de beste Cabernet Sauvignon en Tempranillo-druiven afkomstig uit de wijngaarden van Bodegas y Vinedos Contralto. Een fantastische wijn die internationaal al talloze medailles in de wacht wist te slepen. Elegant, houtgerijpt en prachtig in balans.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Calle Principal Cabernet Sauvignon – Tempranillo Edicion Limitada:
EAN: 8411423429361
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Natuurkurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Spanje
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 18
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13.5
Druiven: Cabernet Sauvignon,Tempranillo
Smaakprofiel: Soepel & Rond
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2016
Bezorgkosten:

Calle Principal Cabernet Sauvignon - Tempranillo Edicion Limitada wijnvoordeel.nl

Cabernet Sauvignon – Tempranillo Edicion Limitada is gemaakt van de oudste wijnstokken en is het troetelkindje van Daniel. Nog steeds blijft de wijn ons verrassen en ook voor oogstjaar 2016 was het raak met één prachtige gouden medaille op de Mundus Vini! Bodegas y Vinedos Contralto Over Bodegas y Vinedos Contralto. Het verhaal achter deze wijnen begon ruim 40 jaar geleden in 1971, in de kleine Bodega Olarra in het Spaanse Rioja. Wars van de commercieel gemaakte “nieuwe wereld” wijnen, maakte men hier wijnen in de oude “Vinos de Pago” traditie, waarbij terroir en klimaat richting geven aan de wijn die er gemaakt wordt. In de loop der jaren heeft de familie diverse andere Bodegas aangekocht en in 2000 werd Bodegas y Vinedos Contralto uit het Spaanse dorp Yepes onderdeel van de familie. Wijnmaker Daniel Martín Cestero is sinds 2002 verantwoordelijk voor de selectie en opvoeding van de druiven die bestemd zijn voor hun topwijn, de Calle Principal. De kroon op al het harde werken is dan ook het welverdiende predikaat Best Spanish Wine Producer of the year 2015. Citaat wijnmaker Daniel Martín Cestero: "Experience, tradition and love of our wines are our best ambassadors. Our success is to do what we like best. We invite you to know.". Profiteer nu van deze Calle Principal Cabernet Sauvignon – Tempranillo Edicion Limitada aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]