Carpinus Tokaji Aszú 5 Puttonyos

Carpinus Tokaji Aszú 5 Puttonyos

Bestel online de Carpinus Tokaji Aszú 5 Puttonyos voor slechts 34.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Dessert wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Tokaj wijn kopen uit Hongarije voor een goede prijs.

De wijn heeft gerijpt voor 24 maanden op grote 220 liter Hongaars eiken vaten. Uitbunidige aroma’s van citrusvruchten, honing en marmelade. De smaak is romig met toch levendige zuren die zorgen voor een perfecte balans met de natuurlijke restsuikers. Deze typische Hongaarse dessertwijn is net als de Sauternes gemaakt van overrijpe druiven  en heeft dankzijn de lokale herfstmist nobele rotting (botrytis) ondergaan. De Tokaji Aszú is gemiddeld wat rijker van smaak t.o.v. de Sauternes. Denk aan meer tropisch fruit en sinaasappelmarmelade dan honing en citroen. 

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Carpinus Tokaji Aszú 5 Puttonyos: Wijn uit de categorie: Dessert wijn Merk: Carpinus De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Hongarije Regio van herkomst: Tokaj Sub-categorie: Dessert wijn>Hongarije Inhoud: 500ml