Casas del Toqui Carmenère Reserva wijnbeurs

Casas del Toqui Carmenère Reserva

Bestel de Casas del Toqui Carmenère Reserva online voor slechts €10.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Chili te bestellen. Met zijn sappige en romige smaak vol kersenfruit, cassis en frisse tonen is de Carmenère Reserva van tophuis Casas del Toqui geïnspireerd op de beroemde Bordeaux stijl. Heerlijk om te schenken bij steak. Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid
Extra informatie over Casas del Toqui Carmenère Reserva: Druifsoort: Carménère Bezorgkosten: 4.95 Bezorgtijd: 1 – 2 dagen Voorraad: 4932 Land van herkomst: Chili Regio: Cachapoal Valley Jaar: 2019 Kleur: Rode Wijn Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig Drinktemperatuur: Alcoholpercentage: 14.00 % Wanneer drinken: Houdbaar tot: 2025 EAN: 8719418011905 Flessen per doos: 6 flessen

Casas del Toqui Carmenère Reserva kopen

De Chileense familie Granella en Château Larose Trintaudon uit Bordeaux sloegen in 1994 de handen ineen. Samen maakten ze Chileense wijn van hoge kwaliteit die het terroir van Cachapoal Valley (Peumo) en elke druivenras reflecteren, waaronder Carmenère. Hier zijn de bodems rijk aan mineralen met zanderige lagen en kalksteen. De regio wordt gekenmerkt door een Mediterraans klimaat met hete zomers, milde winters en grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Ook biedt het Andes gebergte gunstige omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven. Chileense wijn In 2010 kocht de familie Court het wijnhuis over en maakte een flinke moderniseringsslag nadat Casas del Toqui getroffen was door de aardbeving. Casas del Toqui streeft naar een perfecte balans tussen het beheer van kwaliteit en het milieu. Om zo milieuvriendelijk te werken gebruiken ze ecologische flessen die met minder glas zijn gemaakt en dus minder energie verbruiken. Ook hebben ze een moderne afvalwaterzuiveringsinstallatie om negatieve milieueffecten te voorkomen. In de wijngaard nemen ze het organisch afval opnieuw op door het snoeien en ze behouden zo veel mogelijk de natuurlijke flora en fauna. Tot slot hebben ze meerdere studies uitgevoerd naar hun ecologische voetafdruk voor een duurzame ontwikkeling van hun productieproces.