Casas del Toqui Chardonnay Reserva

Bestel de Casas del Toqui Chardonnay Reserva online voor slechts €10.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Chili te bestellen.

Geniet van een uitstekend en fris glas Chardonnay Reserva van het tophuis Casas del Toqui. Rijk gefruit met perzik, exotisch fruit en subtiel getoast eiken. Bekroond door dé wijngids van Zuid-Amerika.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Casas del Toqui Chardonnay Reserva:
Druifsoort: Chardonnay
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 444
Land van herkomst: Chili
Regio: Cachapoal Valley
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Vol, zacht & breed
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2023
EAN: 17804413000059
Flessen per doos: 6 flessen

Casas del Toqui Chardonnay Reserva wijnbeurs.nl
Chileense wijn wordt sinds de negentiende eeuw op een positieve manier gekenmerkt door Franse invloeden. Dat is vooral terug te proeven in de van oorsprong Franse druiven, zoals Merlot, Cabernet en Chardonnay. Ook hebben veel châteaux uit Bordeaux zich in Chili gevestigd om samen te werken met de Chileense wijnboeren. Zo ook bij de Chileense familie Granella die in 1994 de handen ineen hebben geslagen met het beroemde Château Larose Trintaudon uit Bordeaux. Samen maakten ze Chileense wijnen van hoge kwaliteit die het terroir van Cachapoal Valley (Peumo) en elke druivenras reflecteren. Hier zijn de bodems rijk aan mineralen met zanderige lagen en kalksteen. De regio wordt gekenmerkt door een Mediterraans klimaat met hete zomers, milde winters en grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Ook biedt het Andes gebergte gunstige omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven. Casas del Toqui In 2010 kocht de familie Court het wijnhuis over en maakte een flinke moderniseringsslag nadat Casas del Toqui getroffen was door een grote aardbeving. Daarnaast streeft het wijnhuis naar een perfecte balans tussen het beheer van kwaliteit en het milieu. Om zo milieuvriendelijk te werken, gebruiken ze ecologische flessen die met minder glas zijn gemaakt en dus minder energie verbruiken. Ook hebben ze een moderne afvalwaterzuiveringsinstallatie om negatieve milieueffecten te voorkomen. In de wijngaard nemen ze het organisch afval opnieuw op door het snoeien en ze behouden zo veel mogelijk de natuurlijke flora en fauna. Tot slot hebben ze meerdere studies uitgevoerd naar hun ecologische voetafdruk voor een duurzame ontwikkeling van hun productieproces.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]