Casas del Toqui Sauvignon Blanc Reserva

Bestel de Casas del Toqui Sauvignon Blanc Reserva online voor slechts €9.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Chili te bestellen.

Een verfrissende verrassing uit Chili. De met goud bekroonde Sauvignon Blanc van tophuis Casas del Toqui combineert de licht exotische smaak van Nieuw-Zeeland met de ziltige mineralen van Sancerre.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Casas del Toqui Sauvignon Blanc Reserva:
Druifsoort: Sauvignon Blanc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Chili
Regio: Cachapoal Valley
Jaar: 2017
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2021
EAN: 7804413001486
Flessen per doos: 6 flessen

Casas del Toqui Sauvignon Blanc Reserva wijnbeurs.nl
De Chileense familie Granella en Château Larose Trintaudon uit Bordeaux sloegen in 1994 de handen ineen. Samen maakten ze Chileense wijn van hoge kwaliteit die het terroir van Cachapoal Valley (Peumo) en elke druivenras reflecteren, waaronder deze Sauvignon Blanc. Hier zijn de bodems rijk aan mineralen met zanderige lagen en kalksteen. De regio wordt gekenmerkt door een Mediterraans klimaat met hete zomers, milde winters en grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Ook biedt het Andes gebergte gunstige omstandigheden voor de ontwikkeling van de druiven. Chileense wijn In 2010 kocht de familie Court het wijnhuis en maakte een flinke moderniseringsslag nadat Casas del Toqui getroffen was door de aardbeving. Casas del Toqui streeft naar een perfecte balans tussen het beheer van kwaliteit en het milieu. Om zo milieuvriendelijk te werken gebruiken ze ecologische flessen die met minder glas zijn gemaakt en dus minder energie verbruiken. Ook hebben ze een moderne afvalwaterzuiveringsinstallatie om negatieve milieueffecten te voorkomen. In de wijngaard nemen ze het organisch afval opnieuw op door het snoeien en ze behouden zo veel mogelijk de natuurlijke flora en fauna. Tot slot hebben ze meerdere studies uitgevoerd naar hun ecologische voetafdruk voor een duurzame ontwikkeling van hun productieproces.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]