Cave de Pazac ‘Le Pigeonnier’ Costières de Nîmes

Bestel de Cave de Pazac ‘Le Pigeonnier’ Costières de Nîmes online voor slechts €9.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Deze prachtige wijn uit Costières de Nîmes is niet onopgemerkt gebleven en kreeg goud en 90 punten. Zijn rijk gefruite en krachtige karakter vol zoet bosfruit en blauwe bessen is wat hem zo lekker maakt.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Cave de Pazac ‘Le Pigeonnier’ Costières de Nîmes:
Druifsoort: Syrah,Carignan,Grenache,Marselan
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Rhône
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 3760222250061
Flessen per doos: 6 flessen

Cave de Pazac 'Le Pigeonnier' Costières de Nîmes wijnbeurs.nl
Het huis Cave de Pazac maakt wijnen in Costières de Nîmes, het aangrenzende Côtes du Rhone, Pays d’Oc en Pont du Gard. Én met succes. Ze bieden kwaliteit en diversiteit en hun Franse wijnen worden regelmatig bekroond met medailles op het Concours Général Agricole in Parijs en bij de Orange Wine Competition. De focus ligt op het maken van Franse rode wijn, waarbij onder andere het bijzondere terroir in de Rhône van grote invloed is. De bodems, bestaande uit grote kiezelstenen, warmen in de zomer flink op en geven de warmte in de nachten goed door aan de wijnstokken. Hierdoor kunnen de Syrah en Grenache druiven uitstekend rijpen. Daarnaast bevatten de bodems veel klei, waardoor de regen goed wordt opgeslagen. Tot slot zorgt de mistral, de krachtige noordelijke wind, ervoor dat de wolken verdreven worden en blaast de wijnstokken na een regenbui droog. Hierdoor wordt de kans op rot geminimaliseerd. Costières de Nîmes wijn Het opkomende wijngebied Costières de Nîmes bevindt zich in het noordoosten van de Languedoc. Vroeger was het gebied bekend onder de naam Costières du Gard en door de hoeveelheid bulkwijn. Gelukkig is er een enorme kwaliteitslag gemaakt. In 1986 werd dan ook de AOC classificatie toegekend en in 1989 wijzigde de naam naar Costières de Nîmes. Rode wijn uit Costières de Nîmes kenmerkt zich door het elegante karakter met veel tonen van rood fruit en past uitstekend bij gegrild vlees.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]