Champagne Jacquart Brut Magnum

Bestel online de Champagne Jacquart Brut Magnum voor slechts 79.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Jacquart voor een goede prijs.

Jacquart Mosaique Champagne brut is sprankelend van kleur, fijne mousse. Zuiver van smaak, met duidelijke chardonnay kenmerken zoals wit fruit (peer) en geroosterd brood. De lange afdronk is verfrissend en lang. Seveer deze Champagne als aperitief en bij visgerechten, verse geitenkaas, sushi, schaal- en schelpdieren en gerookte zalm.

Deze champagne is tijdens een groot aantal internationale concoursen bekroond. Le Mondial de Bruxelles: Grande Medaille d’Or, Guide Hachette des Vins. Champagnes van Jacquart zijn te vinden op een groot aantal wijnkaarten van toprestaurants binnen en buiten Frankrijk. De naam Mosaïque op diverse etiketten is een verwijzing naar de mozaïeken op de voorgevel van het bedrijf. 

Gemaakt van verschillende crus, klassieke Champagne vinificatie. De Champagne verblijft vervolgens 3 jaar in fles in de kelder waarbij tijdens de 2e gisting de mousse ontstaat.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?

  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen

Wat meer informatie over deze Champagne Jacquart Brut Magnum:
Wijn uit de categorie: Champagne
Merk: Champagne Jacquart
De verzendkosten: 6.95
De levertijd: 1 dag(en)
Land van herkomst: Jacquart
Regio van herkomst: Champagne
Sub-categorie: Champagne>Jacquart
Inhoud: 1500ml

Champagne Jacquart Brut Magnum wijny.nl

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]