Champagne Jacquart Mosaïque brut méthusalem (in kist) op verzoek bestelbaar

Champagne Jacquart Mosaïque brut méthusalem (in kist) op verzoek bestelbaar

Bestel online de Champagne Jacquart Mosaïque brut méthusalem (in kist) op verzoek bestelbaar voor slechts 499.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Champagne aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Champagne wijn kopen uit Jacquart voor een goede prijs.

Een feestelijke champagne van het beroemde huis Jacquart. Deze Brut Mosaïque is sprankelend van kleur. In de geur frisse peer, vijgen, amandel en bloesem. Even het glas walsen en er komen rijkere geuren naar boven van honing en vers gebakken brood. De wijn heeft een fijne bubbel, verfrissend en het fruit houdt lang aan.

Voor ieder moment! Dag of nacht, als starter op de zondagmorgen, als aperitief of bij eten. Voor een bijzondere gelegenheid, als er iets te vieren is. Deze champagne is heerlijk bij vis, ei en kazen.

 

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Champagne Jacquart Mosaïque brut méthusalem (in kist) op verzoek bestelbaar: Wijn uit de categorie: Champagne Merk: Champagne Jacquart De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Jacquart Regio van herkomst: Champagne Sub-categorie: Champagne>Jacquart Inhoud: 6000ml