Château Charmant Margaux

Bestel de Château Charmant Margaux online voor slechts €24.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Zoals de naam van het château al doet vermoeden: een klassieke Margaux met charme én met de rijkdom van 55 jaar oude wijnstokken. Zalvend zacht van smaak vol donker fruit. Dit wilt u proeven!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Charmant Margaux:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot,Petit Verdot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2012
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 8719418003986
Flessen per doos: 6 flessen

Château Charmant Margaux wijnbeurs.nl
Château Charmant bevindt zich in Margaux op een steenworp afstand van beroemde Grand Cru’s van Châteaux Margaux, Lascombe en Cantenac Brown. Al sinds de 19e eeuw maakt de familie Renon hier prachtige Franse wijnen die zich uitstekend staande houden naast hun bekende buren. In de wijngaard van slechts 4,69 hectare groeien Merlot, Cabernet en Petit Verdot stokken van tussen de 55 en 60 jaar oud op zuidwestelijk gelegen heuvels. Momenteel staat Christiane Renon aan het roer, een taak die ze met veel liefde én succes uitvoert.  Margaux Margaux ligt ten zuiden van de wijnstreek Bordeaux. Een kleine wijnstreek, maar geroemd om de kwaliteit. Er zijn maar liefst 21 hoog gekwalificeerde rode wijnen die hoge ogen gooien. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Petit Verdot vormen de basis voor de beroemde Margaux wijnen. Rode wijn speelt hier de hoofdrol, hoewel er ook mondjesmaat witte wijn wordt gemaakt. Cabernet Sauvignon overheerst in Margaux en zorgt voor elegante Franse rode wijnen met zwart fruit en een groots bewaarpotentieel.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]