Château Croix des Rouzes Pomerol

Bestel de Château Croix des Rouzes Pomerol online voor slechts €24.50 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

We waren meteen verkocht: een krachtige en klassieke Pomerol met 18 punten vol rijke Merlotweelde en een geweldig bewaarpotentieel. Vol van smaak met bosvruchten, een vleugje eiken en zachte tannines.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Croix des Rouzes Pomerol:
Druifsoort: Merlot,Cabernet Franc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2032
EAN: 3770012023065
Flessen per doos: 6 flessen

Château Croix des Rouzes Pomerol wijnbeurs.nl
Het verhaal van Château Croix des Rouzes begint niet in Pomerol, maar in Saint-Émilion. De familie Carles krijgt in 1880 Château Panet in bezit en in de twintigste eeuw wordt het imperium, onder de vleugels van Jean-Claude en Marie-Danielle Carles, uitgebreid met drie andere châteaux in Saint-Émilion. Met het overlijden van haar ouders wordt Marie-Danielle Carles in 1994 ook eigenaar van een klein verwaarloosd perceel in Pomerol. Hoewel het verkopen van de grond van amper drie hectare groot voor de hand lag, heeft de familie Carles ervoor gekozen om de wijngaard in ere te herstellen. En met succes! Vijfentwintig jaar later is het kleine Château Croix des Rouzes een speler van formaat. Pomerol Pomerol wijn staat bekend om zijn bewaarkracht én de drinkbaarheid. Waar in andere rode wijn uit Bordeaux vooral de kracht domineert, is Pomerol over het algemeen fluweelzacht én tegelijk ook fris. In een Pomerol wijn is het altijd de Merlot druif die het grootste deel van de blend vormt. Bijna altijd is Pomerol een blend van meerdere druiven en wordt dus nog aangevuld met Cabernet Franc die voor een bessige geur en de frisse tonen zorgt.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]