Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes

Bestel de Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes online voor slechts €5.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Rhône te bestellen.

Een prachtige fles met een al net zo mooie inhoud. De druiven voor deze typische Rhône-blend zijn afkomstig van wijngaarden uit het Zuid-Franse Costières de Nîmes. Wijnen uit deze streek werden al door de oude Grieken gedronken en behoren dus tot de oudste bekende wijnen ter wereld. Ook deze prachtwijn gaat wat ons betreft de boeken in. Een heerlijke zachte, fruitige wijn met een welverdiende gouden medaille.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes:
EAN: 3392120003182
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Natuurkurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 36
Levertijd:
Alcoholpercentage: 14
Druiven: Syrah,Grenache,Marselan
Smaakprofiel: Licht & Fruitig
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2017
Bezorgkosten:

Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes wijnvoordeel.nl

De prachtige Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes is afkomstig van wijnmakerij Vignerons Propriétés Associés, een van de belangrijkste wijnhuizen van de mediterrane Rhônestreek. De wijngaarden waaruit deze wijn afkomstig is liggen rondom het dorpje Nîmes la Romaine. De wijnen worden gekenmerkt door de geografische ligging van de wijngaarden en de optimale klimatologische omstandigheden in dit gebied.  Costières de Nîmes Costières de Nîmes is de zuidelijkste benaming van de Rhône-wijnstreek in het zuidoosten van Frankrijk. De wijnen uit deze streek zouden al door de oude Grieken worden gedronken en behoren daarmee tot de oudste bekende wijnen ter wereld. Een typische rode Costières de Nîmes, gemaakt van de klassieke Rhôneblend, is robuust en pittig en de perfecte partner van de lokale keuken.  Het terroir  Terwijl de terroirs van de meeste Rhône appellations worden gekenmerkt door een bodem van graniet of kalksteen en hoogteverschillen, zijn de landschappen tussen Nîmes en de Mediterrane Zee relatief vlak en laaggelegen. Het gebied bestaat uit laaggelegen stukken land op kalkrijke bodems die perfect zijn voor wijnbouw. Wanneer er geen wijnranken staan aangeplant is dit land over het algemeen begroeid met rozemarijn, lavendel of tijm omdat de relatief losse grond arm is aan voedingstoffen. Doordat de grond niet erg vruchtbaar is krijgen wijnstokken sterke wortels die diep rijken om op zoek te gaan naar water en voedingsstoffen. Wijnstokken met zulke wortelsystemen zorgen over het algemeen voor meer complexere wijnen.. Profiteer nu van deze Château de Beauvoisin AOP Costières de Nîmes aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]