Château De Fontesteau Haut Médoc Cru Bourgeois Rouge

Bestel online de Château De Fontesteau Haut Médoc Cru Bourgeois Rouge voor slechts 29.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Rode wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Bordeaux wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

De 32 hectares Château Fontesteau- wijnstokken die Cru Bourgeois du Médoc ter wereld brengen, liggen ten westen van Pauillac, op grind over een kalkstenen plaat die geniet van een prachtige zonneschijn . Cabernet Sauvignon domineert het debat met ongeveer 60% van de wijn, gevolgd door een klein derde deel van Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot.

De vinificatie is traditioneel en vindt plaats in een moderne vatenkamer waarvan de roestvrijstalen vaten thermoreguleerd zijn voor vatting gedurende 3 tot 4 weken. Volgt een verouderingsproces van 12 maanden in 700 nieuwe vaten per kwartaal .

Zo wordt een Haut-Médoc geboren wiens elegantie en finesse het mogelijk maken om jong te drinken. Dichte, rijke en voorzien van prachtige tannines , het is ook gesneden voor lange bewakers, superieur aan 10 jaar de goede jaargangen. Bernard Burtschy heeft zowel de 2009 als de 2010 geselecteerd, allebei hun naam waardig.

Waarom bestellen bij Wijny.nl?

  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen

Wat meer informatie over deze Château De Fontesteau Haut Médoc Cru Bourgeois Rouge:
Wijn uit de categorie: Rode wijn
Merk: Château de Fontesteau
De verzendkosten: 6.95
De levertijd: 1 dag(en)
Land van herkomst: Frankrijk
Regio van herkomst: Bordeaux
Sub-categorie: Rode wijn>Frankrijk
Inhoud:

Château De Fontesteau Haut Médoc Cru Bourgeois Rouge wijny.nl

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]