Château d’Emeringes Beaujolais Villages

Bestel de Château d’Emeringes Beaujolais Villages online voor slechts €10.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

De druif Gamay is de trots van Beaujolais en brengt sappige en verleidelijk fruitige rode wijnen voort. Zo ook ideze Beaujolais Villages die bovendien is voorzien van heerlijk rijp fruit en een aardse toets.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château d’Emeringes Beaujolais Villages:
Druifsoort: Gamay
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1428
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Beaujolais
Jaar: 2019
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Licht, soepel & fruitig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN:
Flessen per doos: 6 flessen

Château d'Emeringes Beaujolais Villages wijnbeurs.nl
Zeg je Gamay, dan zeg je Beaujolais. Dit gebied in het zuiden van Bourgogne beslaat bijna 20.000 hectare aan wijngaarden. De arme granietrijke bodems van deze streek halen het beste in dit druivenras naar boven met als resultaat vaak lichte en soepele Franse rode wijnen boordevol rood fruit en met weinig tannines. De gemeente Emeringes grenst aan de crus Juliénas, Chénas en Fleurie. Wijnbouw was hier al feit sinds de veertiende eeuw.  Beaujolais Villages Binnen Beaujolais heb je verschillende kwaliteitniveaus: de befaamde nouveau of primeur is heel jong en wordt al op de derde donderdag van november op de markt gebracht. Heel kort na de oogst dus. Daarna volgt ‘gewone’ Beaujolais die vaak wordt gemaakt in het zuidelijk deel van Beaujolais. In Beaujolais Villages zijn de regels alweer strenger en gaat qua kwaliteit dus een stap verder. Tot slot zijn er ook de crus die de top van Beaujolais vormen en die vaak meer structuur bevatten en voller zijn.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]