Château du Puy Montagne Saint-Émilion

Bestel de Château du Puy Montagne Saint-Émilion online voor slechts €14.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Iets bijzonders proeven? Deze 100% Merlot is naar het voorbeeld van één van de duurste Bordeaux wijnen gemaakt en wordt daarom de ‘Petrus’ van Montagne genoemd. Een wijn met 18,5/20 punten in de fluweelzachte en rijke Pomerol stijl met een enorme concentratie en mokka. Blijf daar maar eens vanaf…

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château du Puy Montagne Saint-Émilion:
Druifsoort: Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 12
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2035
EAN: 8719418007526
Flessen per doos: 6 flessen

Château du Puy Montagne Saint-Émilion wijnbeurs.nl
De wijn van Château du Puy wordt wel de ‘Petrus’ van Montagne genoemd omdat hij allereerst de weelderig rijke complexiteit heeft van een top Pomerol wijn met dezelfde vettige molligheid, diepgang en lengte, en aangevuld met de fluweelzachte specerijen van Saint-Émilion. Daarnaast is de rode wijn uit Bordeaux net als de beroemde Petrus wijn (met een prijs van maar liefst € 3000 per fles), ook gemaakt van 100% Merlot druiven die op een bodem van kalksteen en vette ‘Pomerol’ klei groeien in een mini wijngaard met oude wijnstokken Château du Puy Château Du Puy is het oude familiekasteel van Château Lestage dat op de top (Puy) van de hoogste berg van Montagne Saint-Émilion ligt. Lestage beheert in totaal 18,5 ha wijngaard waarvan Château Du Puy met zijn mini wijngaard het kroonjuweel is. De Merlot wijnstokken van gemiddeld 50 jaar oud staan op een ondergrond van mergel, kalksteen en vette klei, die grote gelijkenissen vertoont met de beroemde bodem van Pomerol. En de resultaten mogen er zeker zijn!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]