Château Fonrazade Saint-Émilion Grand Cru

Bestel de Château Fonrazade Saint-Émilion Grand Cru online voor slechts €180.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Dít is bijzonder: een uiterst geconcentreerde Saint-Émilion vol rijk fruit, rokerige vuursteen en dezelfde kracht en intensiteit van zijn beroemde buurman Angelus. Bekroond met 19/20 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Fonrazade Saint-Émilion Grand Cru:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 359
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2035
EAN: 8719418013190
Flessen per doos: 6 flessen

Château Fonrazade Saint-Émilion Grand Cru wijnbeurs.nl
Château Fonrazade ligt pal naast het beroemde 1er Grand Cru Classé ‘A’ Château Angelus. Voor deze namen met de hoogst mogelijk status binnen Saint-Émilion Grand Cru betaalt u al snel de hoofdprijs. Maar dat wil niet zeggen dat de wijngaard ernaast, die praktisch naadloos overloopt en dezelfde eigenschappen bevat, niet ook fantastische wijnen kan maken. En dat bewijst Château Fonrazade wel. Het château beslaat 13 ha wijngaard, beplant met 75% Merlot en 25% Cabernet Sauvignon stokken van gemiddeld 40 jaar oud. Het familiewijngoed is sinds 1958 in handen van Fabienne Balotte die de rijk gespierde stijl van haar Franse wijn door de jaren heen trouw blijft. Saint-Émilion Saint-Émilion is een gemeente binnen Bordeaux en geniet van een bijzonder goede reputatie binnen de wijnwereld. Een typische Saint-Émilion wijn is Merlot gedomineerd en geconcentreerd en kruidig van smaak met peperkoek en gekonfijt fruit, te danken aan de kalkrijke bodems met klei, zand en kiezels. Naast de uitmuntende wijn is Saint-Émilion ook de eerste wijnstreek die op de werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen als ‘cultureel landschap’.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]