Château Grand Ferrand ‘Terre Amoureuse’ Bordeaux Superieur (Organic)

Bestel de Château Grand Ferrand ‘Terre Amoureuse’ Bordeaux Superieur (Organic) online voor slechts €9.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Bijzonder krachtige en biologische Bordeaux Supérieur. Hij viel direct in de smaak vanwege de uitstekende balans en rijke structuur. De ideale dinerwijn voor bij biefstuk, gegrild vlees en harde kazen.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Grand Ferrand ‘Terre Amoureuse’ Bordeaux Superieur (Organic):
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2024
EAN: 3700859948353
Flessen per doos: 6 flessen

Château Grand Ferrand 'Terre Amoureuse' Bordeaux Superieur (Organic) wijnbeurs.nl
“Terre Amoureuse” betekent “houdt van de aarde” en niets is minder waar. Deze Bordeaux Supérieur is namelijk gemaakt van biologische druiven. Verschillende wijnboeren hebben samen hard gewerkt met als doel om er een pure en bijzondere rode biologische wijn van te maken die het terroir representeert. Voor deze Franse rode wijn is gekozen voor 80% Merlot en 20% Cabernet Sauvignon. Het resultaat is een bijzonder rijke, maar toch krachtige rode Bordeaux wijn. Een premium wijn voor een betaalbare prijs! Deze wijn viel bij ons direct in de smaak vanwege de uitstekende balans. Rijk fruit, krachtig en met een ietwat hartige smaak. Verrassend goed!. Bordeaux Supérieur De wereldberoemde regio Bordeaux staat bekend om krachtige rode wijnen uit beroemde appellaties zoals Margaux, Pomerol en Saint-Emilion. Maar er is meer dan dat! Een betaalbaar alternatief is namelijk Bordeaux Supérieur. Dit zijn wijnen met een hoger alcoholpercentage dan wat de AOC voorschrijft. Wat inhoudt dat de rode Franse wijn rijper fruit moet bevatten. Wijnboeren gebruiken dan ook vaak voor hun beste kwaliteit druiven. Dat proef je in de concentratie van de wijn!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]