Château Haut de la Becade Pauillac Kist

Bestel de Château Haut de la Becade Pauillac Kist online voor slechts €119.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Ervaar de prachtig ontwikkelde aroma’s van zwarte bessen en truffel van deze 12 jaar oude klassieke en mollige Pauillac van Château de la Becade: de buurman van Grands Crus Classés, zoals Lynch-Bages.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Haut de la Becade Pauillac Kist:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2007
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 3663316010490
Flessen per doos: 6 flessen

Château Haut de la Becade Pauillac Kist wijnbeurs.nl
Deze 2007 Pauillac van Château Haut de la Bécade is een klassieke dikke Pauillac wijn uit Bordeaux met een prachtig ontwikkelde ‘zwarte bessen-truffel-molligheid’ typerend voor Pauillacs van het ‘Plateau de Bages’. Het château bezit 7 ha wijngaard met 35+ jaar oude stokken ingesloten tussen de Grands Crus Classés Château Lynch-Bages, Grand-Puy-Lacoste, Pichon Comtesse en Pichon Baron. Het exceptionele terroir, opgebouwd uit lagen grind en kalksteen geeft dit kleine stukje grond de kwaliteit van zijn buren: structuur, elegantie en een geweldig bewaarpotentieel. Het château is één van de laatste Pauillacs die nog niet is ingelijfd door zijn beroemde Grand Cru buren, waardoor de prijs nog zeldzaam laag is. Waar u normaal gesproken voor een drinkrijpe Pauillac van dit kaliber € 40,- tot € 60,- kwijt bent, is dit een stuk betaalbaarder.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]