Château la Croix Saint-Jean Lalande de Pomerol (Organic)

Bestel de Château la Croix Saint-Jean Lalande de Pomerol (Organic) online voor slechts €120.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Château la Croix Saint-Jean is een familiedomein dat aan de noordkant van Pomerol grenst. Dit is een exclusieve partij van hun Lalande de Pomerol uit 2012, 2014 en 2016. Uitstekende jaargangen die alle drie mooi op dronk zijn en waarbij het bijzondere terroir goed uit uiting komt.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château la Croix Saint-Jean Lalande de Pomerol (Organic):
Druifsoort: Merlot,Cabernet Franc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar:
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot:
EAN: 8719418006628
Flessen per doos: 6 flessen

Château la Croix Saint-Jean Lalande de Pomerol (Organic) wijnbeurs.nl
De wijn komt van twee percelen van slechts 1,4 ha. op het plateau van Néac, waar de bodem vrijwel identiek is aan Pomerol met veel gravel en klei. De druiven worden biologisch verbouwd en volledig met de hand geoogst bij optimale rijpheid. Daarna rijpt de wijn 18 maanden op Franse eikenhouten vaten waarvan 20% nieuw. Door het beperkte gebruik van nieuwe vaten wordt de invloed van het hout niet te dominant en komt het bijzondere terroir goed tot uiting. Lekker bij braadstukken met cantharellen en/of truffel. De familie Tapon, eigenaar van het château, is sinds de 16e eeuw actief in de regio. De wijn is vernoemd naar de Orde van Sint-Jan (Hospitaliers de Saint-Jean), die de wijngaarden van Pomerol nieuw leven inblies in de 15 en 16e eeuw.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]