Château le Chay Puisseguin Saint-Émilion Kist

Bestel de Château le Chay Puisseguin Saint-Émilion Kist online voor slechts €89.30 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Zacht en krachtig en met een lange afdronk, het kenmerk van een grote wijn. Op Château Le Chay waren de druiven in 2017 zó rijk geconcentreerd dat de eigenaars besloten om voor het eerst in de geschiedenis van de mooiste trossen een speciale prestige cuvée te maken. Het resultaat mag er zijn!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château le Chay Puisseguin Saint-Émilion Kist:
Druifsoort: Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 15
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2028
EAN: 8719418002385
Flessen per doos: 6 flessen

Château le Chay Puisseguin Saint-Émilion Kist wijnbeurs.nl
De jaargang 2017 was in Bordeaux klein, maar uiterst geconcentreerd. De late voorjaarsvorst zorgde bij veel boeren voor extreem lage opbrengsten. Maar de druiven die de (vorst)dans ontsprongen waren, kwamen vaak tot een uitzonderlijke rijpheid. Gezien de heterogeniteit van de jaargang was streng selecteren echter wel noodzakelijk. Op Château Le Chay waren de druiven in 2017 zó rijk geconcentreerd dat de eigenaars besloten om voor het eerst in de geschiedenis van de mooiste trossen een speciale prestige cuvée te maken. Een kleinschalige Puisseguin Saint-Emilion met een indrukwekkende diepgang. Château Le Chay Op een kalkrijke kleibodem worden uitsluitend Merlot druiven geoogst van gemiddeld 40 jaar oudewijnstokken. Kosten noch moeite worden gespaard om een wijn te produceren met een diepekleur barstensvol rijp fruit. Zacht en krachtig en met een lange afdronk, het kenmerk van een grote wijn.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]