Château Le Mayne Puisseguin Saint-Émilion

Bestel de Château Le Mayne Puisseguin Saint-Émilion online voor slechts €59.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Een uitstekende Puisseguin Saint-Émilion uit de handen van 1er Grand Cru Classé eigenaar Stéphan von Neipperg: weelderig en rijk van smaak vol kersen- en bessenfruit, vanille en ceder.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Le Mayne Puisseguin Saint-Émilion:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot,Cabernet Franc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 5
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 8719418011004
Flessen per doos: 6 flessen

Château Le Mayne Puisseguin Saint-Émilion wijnbeurs.nl
Graaf Stéphan von Neipperg staat bekend als eigenaar van beroemde Saint-Émilion 1er Grands Crus Classés als Châteaux Canon La Gaffelière en La Mondotte. In 2005 kocht hij samen met een paar vrienden, die net als hij over een enorme wijnpassie beschikken, Château le Mayne. Zij hebben gezamenlijk een flinke investering gedaan in de wijngaard en kelder met een duidelijk doel: één van de beste wijnen van Puisseguin Saint-Émilion te maken. En daar zijn ze zeker in geslaagd! Puisseguin Saint-Émilion De 20 hectare wijngaarden met aanplant van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc van gemiddeld 30 tot 60 jaar oude stokken op klei- en kalkhoudende bodems horen tot de beste terroirs van de Saint-Émilion regio. In het topjaar 2018 werden de druiven volrijp geoogst, en rijpte de rode Bordeaux wijn daarna deels voor 12 maanden op Franse eiken vaten. Met als resultaat een uitstekende Saint-Émilion in de weelderige rijke stijl van Von Neipperg’s Cru Classés.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]