Château Marzy Grand Enclos de Riffat Pomerol

Bestel de Château Marzy Grand Enclos de Riffat Pomerol online voor slechts €19.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Dit is waar de liefhebbers van Pomerol op uit zijn: een klassieke en drinkrijpe wijn die al vanaf de eerste slok overtuigde. Rijk en mollig van smaak vol kersen, ceder, vanille en chocola. Smaakt naar meer!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Marzy Grand Enclos de Riffat Pomerol:
Druifsoort: Merlot,Cabernet Franc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2012
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2027
EAN: 3303292807447
Flessen per doos: 6 flessen

Château Marzy Grand Enclos de Riffat Pomerol wijnbeurs.nl
Het verhaal van Château Marzy Grand Enclos de Riffat begon allemaal met François Maison die van zijn echte passie zijn werk maakte: het verkopen van wijn vanuit de Gironde. In het begin van de twintigste eeuw werd het bedrijf steeds groter en was de hulp van zijn zoon Romain meer dan welkom. Hun samenwerking resulteerde in het ontwikkelen van een eigen wijnproductie. Daarbij werden ook verschillende châteaux onder hun hoede gebracht, waaronder het prestigieuze Château Le Gay, Château Marzy en Clos Magne Figeac. De huizen in Pomerol, Saint-Émilion, Graves de Vayres en Bordeaux worden tegenwoordig gerund door Luc en Marc, de kleinkinderen van Romain Maison.  Château Marzy Grand Enclos de Riffat  De wijngaard van Grand Enclos de Riffat is ontstaan door een samenvoeging van twee kleine percelen in het dorp Riffat: een historische plek waar vroeger in de twaalfde eeuw de pelgrims van Saint Jacques de Compostelle toevlucht zochten bij de hospitaalridders van Pomerol. En die historie komt ook visueel terug in het hedendaagse etiket van Château Marzy Grand Enclos de Riffat. Op de bodem van klei, grind, zand en klei groeien wijnstokken van zo’n 35 jaar oud die de wijnen een verfijnde, maar ook een krachtige touch geven. Met deze geweldige Pomerol wijn als resultaat!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]