Château Petit Mangot ‘Cuvée la Fleur’ Saint-Émilion Grand Cru

Bestel de Château Petit Mangot ‘Cuvée la Fleur’ Saint-Émilion Grand Cru online voor slechts €12.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Deze rijke Saint-Émilion is het perfecte voorbeeld van dat 2015 voor Bordeaux een topjaar was: krachtig en rijk van smaak met romig rijp kersenfruit, met zoete tannines en een fluweelzachte textuur.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Château Petit Mangot ‘Cuvée la Fleur’ Saint-Émilion Grand Cru:
Druifsoort: Cabernet Franc,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 138
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2015
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 3192370124558
Flessen per doos: 6 flessen

Château Petit Mangot 'Cuvée la Fleur' Saint-Émilion Grand Cru wijnbeurs.nl
Château Petit Mangot is al 4 generaties lang een feit en bezit 12 hectare in het dorpje Saint Étienne de Lisse. Hier ligt ook Saint-Emilion Grand Cru Classé Château Valandraud waar ze een fles wijn voor gemiddeld 200 euro verkopen. Bij Château Petit Mangot passen ze duurzame wijnbouw toe door andere te snoeien en het verwijderen van bladeren. Alles voor het beste resultaat, waarbij de impact voor het milieu zo beperkt mogelijk blijft. Deze cuvée La Fleur is de topwijn van het château en wordt gemaakt van de rijpste, zwartpaarse Merlot- en Cabernet trossen. Wat in het topjaar 2015 een dijk van een Grand Cru opleverde. Saint-Émilion Grand Cru Saint-Émilion is een van de grootste én oudste appellaties binnen Bordeaux waar de druiven Merlot en Cabernet op hun best zijn. Ze brenge krachtige rode wijnen voort met veel body, veel tannines en een geweldig bewaarpotentieel. Met de leeftijd worden de tannines steeds zachter en komen de aroma’s van zwart fruit tot uiting.  De beste wijnen binnen Saint-Émilion dragen het label Grand Cru. Om deze prestigieuze ‘Grand Cru’ status te verkrijgen moet een château aan strenge regelgeving voldoen ten aanzien van grond, terroir en opbrengst. Elke 10 jaar worden deze classificaties herzien door het INAO.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]