Clos de Nouys Vouvray Sec

Bestel de Clos de Nouys Vouvray Sec online voor slechts €10.69 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

‘s Werelds beste Chenin Blanc wijnen komen uit de Loire. Zeer enthousiast zijn we dan ook over deze uitstekend droge Chenin Blanc, afkomstig van één van de beste producenten uit deze streek. Loepzuiver, krachtig en mineraal van smaak. Een absolute topwijn, gemaakt van 35 jaar oude stokken.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Clos de Nouys Vouvray Sec:
Druifsoort: Chenin Blanc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 30
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Loire
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2028
EAN: 3174030008941
Flessen per doos: 6 flessen

Clos de Nouys Vouvray Sec wijnbeurs.nl
Naast de Sauvignon Blanc kent de Loire nóg een witte koningsdruif: de Chenin Blanc. In de Loire vallei worden hier niet alleen wereldberoemde dessertwijnen van gemaakt, maar ook ‘s werelds beste droge witte wijnen van Chenin Blanc. Dit is vooral te danken aan de mineraalrijke kalkstenen bodems genaamd ‘tuffeau’, die een grote bijdrage leveren aan het unieke karakter van de wijnen. De mooiste wijnen komen uit de buurt van Saumur, Angers (Savennières, Coteaux du Layon en Anjou) en Tours (Vouvray en Montlouis), zoals deze uitstekende Vouvray Sec van topproducent Clos de Nouys. Vouvray Clos de Nouys wordt gezien als één van de beste producenten van Chenin Blanc uit de Loire. Het domein omvat 10 hectare aangeplant met 35 jaar oude Chenin Blanc stokken in de appellatie Vouvray langs de oevers van de Loire. Clos de Nouys is één van de oudste domeinen van de appellatie: de wijnen werden geschonken op de transatlantische veerdienst SS Normandië in 1936, hun wijngaarden werden op kaarten uit 1907 al gerekend tot de beste locaties voor wijnbouw.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]