Clos des Trois Croix Lalande de Pomerol AOC

Bestel de Clos des Trois Croix Lalande de Pomerol AOC online voor slechts €21.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Lalande de Pomerol te bestellen.

Gerijpt op het grind van het prestigieuze Lalande de Pomerol, zorgt het beroemde en zorgvuldig geoogste druivenduo Merlot en Cabernet Sauvignon voor een fantastische dieprode wijn tonen van donker fruit, vanille en een elegante toets hout. Laat dat maar over aan de buurman van het wereldberoemde Pomerol. Het riviertje de Barbanne, die de twee gemeenten scheidt, doet aan de kwaliteit van deze granaatrode kanjer niets af. Want ook deze klassieke Bordeauxwijn is krachtig en complex en trakteert op rijp rood fruit en mooie houttonen. Een elegante topwijn met finesse!

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over Clos des Trois Croix Lalande de Pomerol AOC:
EAN: 3700387092311
Flessen per doos: 6 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 12
Levertijd:
Alcoholpercentage: 13.5
Druiven: Cabernet Sauvignon,Merlot
Smaakprofiel: Vol & Krachtig
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2015
Bezorgkosten:

Clos des Trois Croix Lalande de Pomerol AOC wijnvoordeel.nl

Er zijn niet alleen veel wegen die naar Rome leiden, ook Santiago de Compostella – het bekendste bedevaartsoord van het Christendom – is via vele wegen te bereiken. De meeste wegen naar het graf van apostel Jacobus gaan door Frankrijk. Zo ook de route Saint Jacques de Compostelle, die begint de Franse Loire. De route gaat langs tal van bezienswaardigheden en leidt de wandelaars langs de wijngaarden van Clos de Moines in Lalande de Pomerol, waar deze Clos des Trois Croix wordt gemaakt. Sinds 1988 maakt Jean-Bernard Martin hier, naast de wereldberoemde wijngaarden van Saint-Émilion en Pomerol, klassieke Bordeauxwijnen. Dat doet hij door innoverende technieken te combineren met lokale tradities en met oog voor de natuur en het bijzondere terroir. De wijnen van Clos de Moines hebben dan ook die typische kenmerken van Lalande de Pomerol: elegant en vol rood fruit in de jonge jaren, fluweelzacht, wijs en schitterend rijp met tonen van pruimen, leer en cacao als de wijn op leeftijd is. Druiventrio in de hoofdrol De wijngaarden van Clos de Moines in Lalande de Pomerol liggen op de rechteroever van de Dordogne en worden gedomineerd door Merlot. Die druif speelt ook de hoofdrol in deze Clos des Trois Croix en laat zich van zijn ronde en volfruitige kant zien dankzij de bodem vol grind, kiezel en klei – vergelijkbaar met de bodem in Pomerol – die de mooiste wijnen voortbrengt. Wijnen die op een schitterend elegante manier oud worden en daarbij hun jeugdige fruitigheid omzetten in een rijke, volle en fluweelzachte textuur met een mooi bouquet. Dat betekent veel rijpe kersen en pruimen, met dank aan Merlot en de aromatische tonen van zwarte bessen, chocolade en cederhout die worden geleverd door Cabernet Sauvignon.. Profiteer nu van deze Clos des Trois Croix Lalande de Pomerol AOC aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]