Cloudem Gold - Ananas

Cloudem Gold – Ananas

Bestel online de Cloudem Gold – Ananas voor slechts 8.00. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Alcoholvrije Wijn en Spirits aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste wijn kopen uit Mousserende wijn voor een goede prijs.

Dit feestelijke felle drankje is een plezier om naar te blijven kijken. De drank krijgt een schitterende parelmoeren glans op het moment dat je de fles in beweging brengt. Het is een sparkling appelcider met een aanvulling van natuurlijke hulpstoffen. De hulpstoffen die er voor zorgen dat de parelmoer gloed tot stand komt, wordt ook om de M&M gebruikt waardoor het niet in de hand smelt, maar wel in de mond. Een feestelijke welkomstdrankje voor elke babyshower of geslaagd feest.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Cloudem Gold – Ananas: Wijn uit de categorie: Alcoholvrije Wijn en Spirits Merk: La Source De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Mousserende wijn Regio van herkomst: Sub-categorie: Alcoholvrije Wijn en Spirits>Mousserende wijn Inhoud: 750ml