#Darum Wijnpakket Rood (3 flessen)

Bestel de #Darum Wijnpakket Rood (3 flessen) online voor slechts €24.99 bij Wijnvoordeel.nl. Klik hier om deze heerlijke Rode Wijn uit Languedoc te bestellen.

Heb je een feestje, wil je iemand bedanken of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Stop met zoeken, want je hebt gevonden wat je zocht! Dit wijn pakket bestaat uit drie flessen Cabernet Sauvignon – Merlot met de originele teksten van #Darum op het etiket. De teksten op de flessen zijn enorm herkenbaar en geschikt voor allerlei situaties.

Waarom bestellen via Wijnvoordeel.nl?

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Veilig betalen met Ideal
  • Gratis retourneren
  • Keuze uit meer dan 400 wijnen

Extra informatie over #Darum Wijnpakket Rood (3 flessen):
EAN: 8719418011370
Flessen per doos: 3 flessen
Type afsluiting: Kurk
Dronk vanaf: Nu op dronk
Regio:
Land van herkomst: Frankrijk
Retourtermijn: 14 dagen
Voorraad: 48
Levertijd:
Alcoholpercentage: 0.01
Druiven: Cabernet Sauvignon,Merlot
Smaakprofiel: Soepel & Rond
Serveertip:
Kleur: Rode Wijn
Jaar: 2018
Bezorgkosten:

#Darum Wijnpakket Rood (3 flessen) wijnvoordeel.nl

"Goede vrienden behandelen je als een dure fles wijn, die laat je niet vallen"De mooie dingen in het leven deel je natuurlijk met je beste vrienden. Een goede reden om weer die ene vriend, die je al te lang niet gesproken hebt, op te bellen voor een borrel."Wijnzinnig bedankt!"Als je iemand wilt bedanken kun je een standaard bos bloemen of een cadeaubon geven, maar als je echt je blijk van waardering wilt laten zien en je iemand oprecht wilt bedanken dan doe je dit natuurlijk met een wijnzinnig goede fles wijn."Liefde is….. samen wijn delen"De mooiste dingen deel je natuurlijk met diegene van wie je het meeste houdt.. Profiteer nu van deze #Darum Wijnpakket Rood (3 flessen) aanbieding!

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]