Dauprat Pauillac

Bestel de Dauprat Pauillac online voor slechts €143.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

In Pauillac maakt Cabernet Sauvignon de dienst uit en laat prachtige resultaten zien, waaronder deze stevige en rijke wijn met kersen en toast. Afkomstig van een mini perceel naast Lynch Bages en Latour.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Dauprat Pauillac:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 29
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 3663316009036
Flessen per doos: 6 flessen

Dauprat Pauillac wijnbeurs.nl
De prachtige wijngaard van Dauprat die 1 ha beslaat, ligt tussen de gerenommeerde percelen van Château Latour en Château Lynch Bages. Net als bij de buren zorgt de wijngaard met oude wijnstokken elk jaar voor een fantastische oogst. Dat blijkt ook bij deze rode Bordeaux wijn uit Pauillac. Pauillac Pauillac was vroeger bekend als havenstad, maar dat is inmiddels allang niet meer het geval sinds de officiële classificatie in 1936. De meeste crus in Pauillac zijn ook wereldberoemd, waaronder Lafite Rothschild, Latour en Mouton Rothschild. Het geheim zit hem vooral in het heuvelachtige landschap met wijngaarden met kiezel en zware klei in de bodem en meer in het noorden diepe kiezelgronden met een ondergrond van zand en steen. Doordat Pauillac aan de linkeroever van de Gironde ligt, is Pauillac wijn altijd Cabernet Sauvignon gedomineerd en wordt vaak aangevuld met Merlot. Daarom is deze Franse rode wijn krachtig en verfijnd van smaak met stevige tannines en aroma’s van rood en zwart fruit. Bij uitstek geschikt om nog verder in de fles te ouderen en dus na enkele jaren nog van te genieten.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]