Domaine Carroy Pouilly-Fumé

Bestel de Domaine Carroy Pouilly-Fumé online voor slechts €14.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

De oogst van 2019 pakt uitstekend uit voor deze Pouilly-Fumé: mooi sappig en energiek van smaak met rijpe citrus, pruim, perzik en de juiste frisheid. Lekker bij alles uit de zee.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine Carroy Pouilly-Fumé:
Druifsoort: Sauvignon Blanc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Loire
Jaar: 2019
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Licht, fris & strak
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 12,5 % %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2022
EAN: 3760194830049
Flessen per doos: 6 flessen

Domaine Carroy Pouilly-Fumé wijnbeurs.nl
Pouilly-Fumé wijn is altijd gemaakt van de Sauvignon Blanc druif en kenmerkt zich door zijn strakke smaak met rokerige, mineraalrijke en ziltige aroma’s. De wijngaarden in Pouilly-Fumé zijn tussen de 150 en 270 meter boven zeeniveau aangelegd. Pouilly-Fumé Ondanks de ligging van het Loiredal in het noordwesten van Frankrijk schijnt de zon opvallend vaak en valt de jaarlijkse hoeveelheid neerslag alleszins mee. Dit is vooral te danken aan de vele bossen, die zo kenmerkend zijn voor de streek en de Loire tot de "Jardin de la France" maken. De meeste wijngaarden liggen letterlijk in de luwte van immense wouden, die guur weer uit het noorden tegenhouden en de temperatuur in de wijngaard reguleren. Loire wijn Ook de aanwezigheid van de Loire en haar vele zijrivieren beïnvloedt het microklimaat in belangrijke mate. De watermassa zorgt voor verkoeling op hete zomerdagen en geeft warmte af tijdens koude nachten, waardoor de druiven geleidelijk rijpen en in het voorjaar, mits het kwik niet te ver daalt, nog enigszins beschermd zijn tegen vorstschade.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]