Domaine de Grange Neuve Monbazillac

Bestel de Domaine de Grange Neuve Monbazillac online voor slechts €11.66 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Dessertwijn zoals je hem graag drinkt: zoet en intens rijk van smaak, maar door de frisse tonen perfect in balans. Bekroond met goud. Heerlijk bij desserts of een stukje blauwe kaas. Inhoud: 37,5 cl.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine de Grange Neuve Monbazillac:
Druifsoort: Sauvignon Blanc,Muscadelle,Sémillon
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 507
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bergerac
Jaar: 2017
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Honing, nectar & zoetig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 0.01 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 8719418012148
Flessen per doos: 3 flessen

Domaine de Grange Neuve Monbazillac wijnbeurs.nl
De familie Pichon-Castaing heeft in 1896 een kleine boerderij opgericht in het hart van het stadje Pomport. In het begin nog erg klein met slechts 4 ha aan wijngaarden. Stap voor stap hebben ze het familiebedrijf uitgebreid naar de grootte die het nu heeft: 70 ha. De wijngaarden strekken zich uit over de flanken van de Dordogne vallei. Nog steeds is de familie constant bezig met het ontwikkelen van gezonde en kwalitatieve druiven, zoals Sémillion en Sauvignon Blanc, op een bodem van kalk en klei. Daarbij is de juiste balans tussen het toepassen van zowel moderne als traditionele wijnmaaktechnieken van belang. Zo worden alle druiven handmatig geoogst. Maar het allerbelangrijkste uitgangspunt is het aanbieden van wijnen met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.  Monbazillac In de wijnregio Bergerac in het zuidwesten van Frankrijk ligt het stadje Monbazillac, omgeven door wijngaarden bij de Dordogne rivier. Hier wordt voornamelijke zoete witte dessertwijn voortgebracht, waarbij het zeeklimaat een positieve bijdrage levert aan het ontwikkelen van de Sémillon druiven. De aanwezigheid van het water resulteert in een hoge luchtvochtigheid. Samen met de vele zonuren zijn dit de perfecte omstandigheden voor edele rotting.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]