Domaine de la Jasse Réserve d’Excellence Wijnpakket

Bestel de Domaine de la Jasse Réserve d’Excellence Wijnpakket online voor slechts €107.40 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Zéér smakelijke en grote wijn in romige Pauillac stijl: de trots van de wereldberoemde Patrick Léon die jarenlang de 1er Grand Cru Classé Château Mouton-Rothschild maakte. Dit pakket bestaat uit 12 flessen van 0,75L, een magnumfles van 1,5L en een La Jasse kurkentrekker.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine de la Jasse Réserve d’Excellence Wijnpakket:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: -8
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Pays d’Oc
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2025
EAN: 3463770130037
Flessen per doos: 13 flessen

Domaine de la Jasse Réserve d'Excellence Wijnpakket wijnbeurs.nl
Domaine de la Jasse ligt vlakbij Montpellier en is momenteel hét toonaangevende wijndomein in deze regio. Hier verwerkt Bruno le Breton de uitzonderlijk krachtige Cabernet- en Merlottrossen tot wijnen met een perfecte kwaliteit in die typisch krachtige en tegelijk satijnzachte ‘Grand Cru stijl’ van Pauillac. Domaine de la Jasse won al meer dan 50 gouden en zilveren medailles! Ook deze 2016 cuvée werd gelauwerd met een medaille op het belangrijke Concours van Parijs én Domaine de la Jasse is de winnaar van het super prestigieuze predikaat ISO 26000, voor maatschappelijk verantwoord en sociaal duurzaam ondernemen, als eerste in de streek. Domaine de la Jasse Eén van de geheimen van La Jasse is Patrick Léon. Zijn 1er Grand Cru ervaring (20 jaar Château Mouton-Rothschild!) is van onschatbare waarde. Deze prestigieuze Cuvée, ‘Réserve d’Excellence’ uit 2016 is het ultieme resultaat van de samenwerking tussen Patrick & Bruno. Samen selecteerden ze de beste vaten bij Tonnellerie Taransaud, de Rolls Royce onder de vatenproducenten in Frankrijk.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]