Domaine du Grand Ormeau Lalande de Pomerol

Bestel de Domaine du Grand Ormeau Lalande de Pomerol online voor slechts €89.00 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

De 2015 Lalande de Pomerol combineert de molligheid van Merlot en de romigheid van Pomerol. Uitstekende wijn met een weelderig romige smaak vol kersen, cassis en een vleugje cacao.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine du Grand Ormeau Lalande de Pomerol:
Druifsoort: Cabernet Sauvignon,Merlot,Cabernet Franc
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bordeaux
Jaar: 2015
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 14.00 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 8719418006154
Flessen per doos: 6 flessen

Domaine du Grand Ormeau Lalande de Pomerol wijnbeurs.nl
Domaine du Grand Ormeau is één van de oudste wijngaarden in Bordeaux die al meer dan 5 generaties lang in het bezit is van één familie. De wijngaard beslaat ruim 30 hectare met een uitstekend terroir van ijzer, kiezel en een hoge concentratie aan silex. En daar danken de Franse rode wijnen van Domaine du Grand Ormeau hun grote kracht en complexiteit aan. Het doel van het domein is om ronde, smakelijke en zachte Bordeaux wijn te maken vol rijp en puur fruit. Dankzij een goede balans te hanteren tussen traditionele en moderne technieken lukt het de familie steeds weer om zichzelf overstijgen met de kwaliteit van de wijnen. Lalande de Pomerol Hoewel de naam anders doet vermoeden zijn Pomerol en Lalande de Pomerol twee aparte wijngebieden binnen de Bordeaux die aan elkaar grenzen, maar worden gescheiden door de rivier de Barbanne. Vroeger was het nog één wijngebied, maar in 1925 werden de grenzen van Pomerol officieel vastgesteld en Lalande de Pomerol in 1954 als een aparte appellatie werd geclassificeerd. Omdat Lalande de Pomerol aan de rechteroever van de Gironde ligt, zijn alle rode wijnen Merlot gedomineerd, vaak aangevuld met Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot of Malbec. De combinatie van het milde klimaat met veel zonuren, de nabijheid van de rivier en de bodem van zanderige klei blijkt al jaren de succesformule te zijn voor krachtige rode wijnen.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]