Domaine du Lycee Viticole ‘Les Bressandes’ Beaune 1er Cru

Bestel de Domaine du Lycee Viticole ‘Les Bressandes’ Beaune 1er Cru online voor slechts €37.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Top Beaune 1er Cru, zoals je van een beroemde 1er Cru mag verwachten. Het paradepaardje ‘Les Bressandes’ is zalvend zacht en krachtig vol kers, framboos, rozen en mineralen. 18 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine du Lycee Viticole ‘Les Bressandes’ Beaune 1er Cru:
Druifsoort: Pinot Noir
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 6
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bourgogne
Jaar: 2017
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Stevig, zacht & romig
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2028
EAN: 3760164209288
Flessen per doos: 6 flessen

Domaine du Lycee Viticole 'Les Bressandes' Beaune 1er Cru wijnbeurs.nl
Domaine du Lycée Viticole is gevestigd in de Clos Saint Philibert, in de schoot van de agrarische school in Beaune. Het domein maakt ruim twintig wijnen, zowel witte als rode Bourgogne wijn: Bourgogne générique tot gerenommeerde 1er Crus in Beaune. Hun paradepaardjes komen uit de Hautes Côtes de Beaune (in rood van Pinot Noir en wit van Chardonnay) en hun rodevlaggenschip is 1er Cru Bressandes en de 1ers Crus Montée en Perrières. Domaine du Lycée Viticole Deze Bourgogne wijnen worden gemaakt van in totaal 19 ha wijngaarden tussen Puligny-Montrachet en Chorey les Beaune. Alle wijnen worden gemaakt in de eigen cuverie en de opvoeding vindt plaats in klassieke pièces de Bourgogne (228 liter). Deze vaten worden gemaakt door de tonneliers van Beaune in de tonnellerie van de school zelf.Domaine du Lycée Viticole werkt als een normaal wijndomein en wordt niet gesubsidieerd. De focus ligt op het opleiden van jonge wijnmakers met de technieken van nu in de traditie van weleer. Met de focus op de diversiteit van het Bourgondisch terroir. Hier worden immers de toekomstige wijnboeren van de Bourgogne gevormd. De leerlingen participeren in het volledige wijnproces: van wijngaardbeheer, wijnbereiding en opvoeding tot aan botteling en de uiteindelijke verkoop.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]