Domaine Gayda Cépage Viognier

Domaine Gayda Cépage Viognier

Bestel online de Domaine Gayda Cépage Viognier voor slechts 9.95. Klik hier en profiteer van deze heerlijke Witte wijn aanbieding van Wijny. Bij Wijny kun je de lekkerste Languedoc wijn kopen uit Frankrijk voor een goede prijs.

Tropisch fruit, mango, nectarine, geparfumeerd, perzik en peren, sappig, modern, gelikt, soepel en gemakkelijk, met opwekkende zuren.

De druiven voor deze populaire Viognier zijn afkomstig van kalkhoudende kleigronden in de Minervois en voor 30% van zwarte-leisteen-gronden in de Roussillon, wat de wijn extra kracht geeft.

De druiven ondergaan een koude inweking op de schillen gedurende twee dagen, daarna worden ze geperst en vergist op roestvrij staal, om hem veel fruit te geven. Rijkdom krijgt hij door een verblijf op de fijne lie gedurende zes maanden, voor hij gebotteld wordt.

Geniet deze droge witte wijn als aperitief, maar ook fijn bij zalm met dille, salade van gerookte kip, lichte visgerechten met een roomsaus.

  Waarom bestellen bij Wijny.nl?
  • Betalen met vvv cadeaubonnen
  • Ruime keuze wijnsoorten
  • Eenvoudig online bestellen
Wat meer informatie over deze Domaine Gayda Cépage Viognier: Wijn uit de categorie: Witte wijn Merk: Domaine Gayda De verzendkosten: 6.95 De levertijd: 1 dag(en) Land van herkomst: Frankrijk Regio van herkomst: Languedoc Sub-categorie: Witte wijn>Frankrijk Inhoud: 750ml