Domaine Paul Autard ‘La Côte Ronde’ Châteauneuf-du-Pape

Bestel de Domaine Paul Autard ‘La Côte Ronde’ Châteauneuf-du-Pape online voor slechts €44.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Kolossale krachtpatser die naast zijn enorme rijkdom aan fruit ook bol staat van chocola, mokka en vanille. Wijkt af van de gebruikelijke Châteauneuf stijl, maar extreem goed en kreeg daarom 19/20 punten en internationale erkenning van Robert Parker en Jeb Dunnuck. Verpakt in stijlvol kistje.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine Paul Autard ‘La Côte Ronde’ Châteauneuf-du-Pape:
Druifsoort: Syrah,Grenache
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 3
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Rhône
Jaar: 2016
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 0.01 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2030
EAN: 8719418011059
Flessen per doos: 3 flessen

Domaine Paul Autard 'La Côte Ronde' Châteauneuf-du-Pape wijnbeurs.nl
In het hartje van Châteauneuf-du-Pape in de Rhône vindt in de kelder van Paul Autard een uitwisseling tussen generaties plaats. De kennis van het terroir van Châteauneuf-du-Pape, de vegetatieve cyclus en het werk van het planten van de Syrah en Grenache wijnstokken zijn hierin de essentiële sleutels. Jean-Paul Autard maakt samen met zijn dochter Pauline hier onze rode tip Châteauneuf die maar liefst 18,5 punten kreeg in de blinde proeverij. Domaine Paul Autard Zoals in alle grote appellations, is het verhaal van de familie Autard in de eerste plaats een verhaal van wijnmakers die van generatie op generatie een kostbare hoeveelheid kennis, observaties en het werk van de wijnstok doorgeven. De familie Autard heeft in de loop der jaren in een oude boerderij van Courthézon gewerkt en vervolgens in 2005 een nieuwe kelder gebouwd om het wijnmaken te optimaliseren. Jean-Paul Autard erfde deze kennis. Hij gebruikt zijn eigen ideeën, experimenten en intuïties om van Domaine Paul Autard een van de grote namen van deze prestigieuze streek te maken.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]