Domaine Paul Autard ‘Tradition’ Châteauneuf-du-Pape

Bestel de Domaine Paul Autard ‘Tradition’ Châteauneuf-du-Pape online voor slechts €32.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Een in eiken vertroetelde top Châteauneuf met enorme power die toch uitstekend in balans is. En ook niet onopgemerkt bleek door Rhône specialist Jeb Dunnuck die 90-92/100 punten gaf.

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine Paul Autard ‘Tradition’ Châteauneuf-du-Pape:
Druifsoort: Syrah,Grenache,Mourvèdre
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 1494
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Rhône
Jaar: 2018
Kleur: Rode Wijn
Smaakprofiel: Complex, krachtig & vol
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 15.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2033
EAN: 8719418019390
Flessen per doos: 6 flessen

Domaine Paul Autard 'Tradition' Châteauneuf-du-Pape wijnbeurs.nl
Châteauneuf-du-Pape, Vacqueyras en Gigondas blijven dé krachtpatsers van Frankrijk. De hoge alcoholische levels van 14 tot 15,5% horen hier thuis en fungeren als basis om de complex kruidige rijkdom van  Grenache, Syrah en Mourvèdre met hun enorme body’s in te laten versmelten. Natuurlijk moeten ze dan wel in balans zijn. Met andere woorden, dat ze naast hun brede body van kruidig dik fruit ook voldoende fijne zuren en rijpe tannines hebben om de zaak in evenwicht te houden.  Domaine Paul Autard In het hartje van Châteauneuf-du-Pape in de Rhône vindt in de kelder van Paul Autard een uitwisseling tussen generaties plaats. De kennis van het terroir van Châteauneuf-du-Pape, de vegetatieve cyclus en het werk van het planten van de wijnstokken zijn hierin de essentiële sleutels. Jean-Paul Autard maakt samen met zijn dochter Pauline hier onze rode tip Châteauneuf die maar liefst 19 punten kreeg in de blinde proeverij. Zoals in alle grote appellations, is het verhaal van de familie Autard in de eerste plaats een verhaal van wijnmakers die van generatie op generatie een kostbare hoeveelheid kennis, observaties en het werk van de wijnstok doorgeven. De familie Autard heeft in de loop der jaren in een oude boerderij van Courthézon gewerkt en vervolgens in 2005 een nieuwe kelder gebouwd om het wijnmaken te optimaliseren. Jean-Paul Autard erfde deze kennis. Hij gebruikt zijn eigen ideeën, experimenten en intuïties om van Domaine Paul Autard een van de grote namen van deze prestigieuze streek te maken.

Andere aanbiedingen