Domaine Yvon & Laurent Vocoret ‘Fourchaume’ Chablis 1er Cru

Bestel de Domaine Yvon & Laurent Vocoret ‘Fourchaume’ Chablis 1er Cru online voor slechts €22.99 bij Wijnbeurs. Klik hier om deze heerlijke uit Frankrijk te bestellen.

Deze top Chablis 1er Cru vertegenwoordigt een klassieke en Bourgondisch rijke stijl: loepzuiver en geconcentreerd van smaak vol ananas, citrus, fijne zuren en zilte roomboter. 19/20 punten!

Waarom bestellen via Wijnbeurs.nl?

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  • 100% proefgarantie
  • Compleet wijnassortiment
  • Hoge klant tevredenheid

Extra informatie over Domaine Yvon & Laurent Vocoret ‘Fourchaume’ Chablis 1er Cru:
Druifsoort: Chardonnay
Bezorgkosten: 4.95
Bezorgtijd: 1 – 2 dagen
Voorraad: 2442
Land van herkomst: Frankrijk
Regio: Bourgogne
Jaar: 2018
Kleur: Witte Wijn
Smaakprofiel: Intens, rijk & complex
Drinktemperatuur:
Alcoholpercentage: 13.50 %
Wanneer drinken:
Houdbaar tot: 2024
EAN: 3760289340125
Flessen per doos: 6 flessen

Domaine Yvon & Laurent Vocoret 'Fourchaume' Chablis 1er Cru wijnbeurs.nl
De liefde voor wijn is diep geankerd bij de familie Vocoret. In 1713 begon het familieverhaal bij Jean Vocoret. Hij was degene die aan de opvolgende generaties de passie voor het vak en de wijngaarden doorgaf. En zo heeft elke generatie zijn steentje bijgedragen aan het professionaliseren van het familiebedrijf. Vooral Maurice en Huguette hebben in de laatste helft van de vorige eeuw flink geïnvesteerd in onder andere goede kelderuitrusting en het opbouwen van naamsbekendheid. Vandaag de dag is het stokje in handen van Yvon en Laurent Vocoret. Voor hen staat dankbaarheid voor het werk dat hun familie heeft verricht hoog in het vaandel. Met nederigheid en vastberadenheid werken zij continue en op een hypermoderne manier aan het plezieren van uw smaakpapillen met hun fantastastische witte Bourgogne wijnen. Chablis Premier Cru Binnen Chablis zijn er veertig climats (specifieke wijngaarden) met de status Premier Cru. Premier Cru gaat nog een stapje verder dan ‘gewone’ Chablis wijn. Chablis Premier Cru komt van nog betere wijngaarden ten noorden van het stadje Chablis. De zuidwestelijke- of oostelijke positie van de zon is hier beter en het terroir bevat Kimmerigde klei. Dit is klei met kalk, fossiele schelpdieren en mergel. De druif Chardonnay ontwikkelt zich fantastisch op deze bodem.

Andere aanbiedingen

[content-egg module=TradetrackerProducts]